Biznesi eshte I personalizuar; per kete arsye ne ofrojme per cdo klient nje pakete te vecante sherbimesh dhe ofertash. Omnifactor ka oferta fleksibel dhe qe pershtaten me nevojat e klienteve tane. Zgjidhni ato sherbime qe pershtaten me mire me biznesin tuaj dhe qe i japin atij vlere te shtuar.

 Sherbime te menduara per tu pershtatur me nevojat tuaja!

Faktoring –  Sherbim I profesionalizuar per bizneset me shitje nga 2 mln leke e siper

Skontim Faturash ­- Perdorni burimet e kontrollit te kredise

Faktoring I Anasjellte – Rrisni volumin e blerjeve tuaja

Sigurim i Kredive – Mbrojeni biznesin tuaj nga rreziku i falimentit te klienteve tuaj